Kohuväite: Kanye West hylkäsi neljä lastaan – Kim Kardashian käytännössä yksinhuoltaja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispiireistä kuiskitaan, että Kanye Westin entinen vaimo Kim Kardashian on yksinhuoltajaäiti. Parikunnan ero päättyi kiistanalaisissa merkeissä, mutta lasten huoltajuudesta oli kuitenkin sovittu yhteisymmärryksessä. Molempien oli tarkoitus olla läsnä lasten elämässä – toisin kävi.

Kanye Westiä syytetään lastensa hylkäämisestä. Vaikka tosiasia on, että superrikkaalla Kim Kardashianilla on käytettävissä tavallista perheenäitiä enemmän resursseja lastensa kasvattamiseen, aiheuttaa kuuluisuus myös erilaisia vaatimuksia.

– Vaikka hän saa lastenhoitoon apua, on hänellä silti paljon työtä kaiken tasapainottamiseksi ja koordinoimiseksi, sisäpiiriläinen kertoo Page Sixille.

Kimin ja Kanyen avioeron ehtojen mukaan heillä on yhteishuoltajuus ja he ovat yhdenvertaisia vanhempia. Kanye maksaa 200 000 dollaria kuukaudessa elatusapua ja kattaa 50 prosenttia lasten koulutus- ja turvallisuuskuluista. Kanye meni alle vuosi eron jälkeen naimisiin hänen brändinsä taiteellisen johtajan, Bianca Censorin kanssa. Pariskunta on nyt eronnut.