Samsungin älysormus Galaxy Ring saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Samsung julkisti heinäkuussa ensimmäisen älysormuksensa, ja Samsung Galaxy Ring tulee Suomessa myyntiin marraskuussa. Älysormus tarjoaa käyttäjille avaimet oman hyvinvoinnin hallintaan ja on samalla työkalu, jolla käyttäjä voi tarkkailla hyvinvointiaan sekä tehdä parempia valintoja dataan perustuen.

– Hyvinvoinnin ja unen seurannan ohella sormusta voi käyttää myös eleohjaukseen ja vaikkapa etälaukaista kameran tai sammuttaa puhelimen hälytykset vain napauttamalla sormia yhteen. Lisäksi Samsung Galaxy Ring on valmis käytettäväksi suoraan pakkauksesta, eikä sen optimaalinen käyttö edellytä erillisiä kuukausimaksuja, Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom kertoo.

Kuva: Samsung Galaxy Ring
Kuva: Samsung Galaxy Ring
Kuva: Samsung Galaxy Ring

Galaxy Ring antaa käyttäjälle kattavan yleiskuvan kehon toiminnasta. Mittaamalla muun muassa unta, aktiivisuustasoa ja sydämensykettä Galaxy Ring tuo käyttäjälle oivalluksia, jotka voivat auttaa tekemään kehon ja mielen kannalta älykkäämpiä valintoja. Kovera sormus on vedenpitävä, sen ja titaaninen viimeistely mahdollistaa käytön useimpien aktiviteettien aikana.

Galaxy Ring on suunniteltu jatkuvaan käyttöön ja sen akku kestää jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella. Mukana tulevasta latauskotelosta Galaxy Ring on mahdollista ladata useamman kerran, joten virtaa riittää pidemmällekin matkalle. Lisäksi sormus on kevyt painaen vain noin 2,3–3,0 grammaa. Sormus saapuu markkinoille kolmena eri värivaihtoehtona: Titanium Black, Titanium Silver ja Titanium Gold.

Samsung Galaxy Ring -älysormuksen myynti alkaa Samsungin verkkokaupassa ja valikoiduilla jälleenmyyjillä keskiviikkona 13. marraskuuta 479 euron suositushintaan. Sovituspakkaus on tilattavissa jo 30. lokakuuta 10 eurolla.