Poliisi ratsasi hotellin – Liam Paynen epäillään saaneen huumeita henkilökunnalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändin jäsen Liam Payne kuoli pudottuaan Argentiinan Buenos Airesissa sijaitsevan CasaSur Palermo -hotellin kolmannesta kerroksesta. Hänen epäillään olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Nyt tapauksen tutkinta on edennyt.

Buenos Airesin poliisi ratsasi CasaSur Palermo -hotellin keskiviikkoiltana. Ratsian taustalla oli paikallisen syyttäjäviranomaisen päätös. Associated Press -uutistoimiston mukaan ratsiassa takavarikoitiin tietokoneiden kovalevyjä ja hotellin kameroiden tallentamaa materiaalia.

Paynen on epäilty saaneen huumausaineita hotellin henkilökunnalta. US Weekly -lehden mukaan poliisin tavoitteena on selvittää, ketä hotellissa työskenteli laulajan kuolinpäivänä ja sitä edeltävinä vuorokausina. Tämän vuoksi hotellin tietokoneiden kovalevyt takavarikoitiin.

Paynen hotellihuoneesta löydettiin tähden kuoleman jälkeen muun muassa huumausaineita ja tyhjä saippualaatikko. TMZ:n mukaan viranomaiset epäilevät, että huumeet olisi toimitettu laulajalle kyseisen saippualaatikon sisällä.