Uma Thurman paljasti: ”Batman & Robin tehtiin oikeasti lapsille”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Uma Thurman paljasti äskettäin yllättävän seikan vuonna 1997 julkaistusta Batman & Robin -elokuvasta. Miljoonien ihmisten rakastaman elokuvan oli hänen mukaansa tarkoitus olla alunperin lastenelokuva.

Uma Thurman keskusteli roolistaan Poison Ivy -superroistona Kelly Clarksonin keskusteluohjelmassa, jossa Clarkson kertoi myös lastensa olevan ihastuneita elokuvaan. Thurman totesi siihen, että tämä Batman-elokuva olikin itseasiassa oikeasti tehty lapsille.

Vaikka elokuva saikin K13-ikärajan ja aikuisille suunnattua kritiikkiä, sen kevyempi sävy ja humoristinen ote eroavat monista muista Batman-tarinoista. George Clooneyn esittämä Batman ja Christopher O’Donnellin Robin kohtaavat elokuvassa Schwarzeneggerin Mr. Freezen ja Thurmanin Poison Ivyn, ja elokuva on täynnä hupaisia sanaleikkejä, mikä tekee siitä tietyllä tapaa perheystävällisemmän kuin tummasävyismmät Batman-elokuvat.

Thurman kertoi haastattelussa myös kokemuksistaan Poison Ivyn asun kanssa. Vaikka puku oli näyttävä, sen pukeminen oli kaikkea muuta kuin mukavaa. ”Se oli tehty kumista, ja sitä sai vetää päälle kuin pahimpia sukkahousuja, joihin olen koskaan joutunut ahtautumaan,” Thurman kuvaili People-sivuston mukaan.