Jennifer Lopezin ex-mies: ”Diddy pilasi avioliittomme”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Jennifer Lopezin ensimmäinen aviomies Ojani Noa on nyt julkisesti väittänyt, että hänen ja Lopezin vuoden 1998 avioeron syynä oli Sean ”Diddy” Combs. Noa kertoi hänen ja Lopezin lyhyestä, 11 kuukautta kestäneestä avioliitostaan, sekä muista tekijöistä, jotka vaikuttivat sen päättymiseen äskettäin järjestetyssä Despierta America -esiintymisessä.

– Kun Sony tuli ja maksoi Jenniferille miljoonia dollareita, niin siellä oli mukana myös Combs yhtenä tuottajana On The 6 -albumilla. Siitä alkoi petosten, valheiden ja eroamiseen johtavien syiden vyyhti, Noa kertoi.

– Olin Los Angelesissa avaamassa ravintolaani ja hän matkusti Miamin ja New Yorkin välillä tekemässä albumiaan. Olimme erillämme, joten väärinkäytökset olivat helpompia.

Noa paljasti myös, että hänen oma uransa sai osuman sen jälkeen, kun Diddy otti Jenniferin siipiensä alle. Asiat etenivät likaiseen oikeudenkäyntiin asti. Lopez ja Diddy seurustelivat vuosina 1999-2001. Lopez jätti Diddyn helmikuussa 2001, koska epäili miestä uskottomuudesta, OK! Magazine uutisoi.

Sinä vuonna, kun he alkoivat seurustella, Jennifer oli mukana korkean profiilin oikeusjuttuun johtaneessa yökerhoammuskelussa. Silminnäkijät ovat tähän päivään saakka väittäneet Diddya ampujaksi, mutta entinen räppäri Shyne otti syyt niskoilleen ja kärsi vankilatuomion. Diddy maksoi uhreille yhteensä 2,3 miljoonaa dollaria. Yhä enemmän ihmisiä on tullut esiin Diddyyn liittyvässä rikosvyyhdissä, jossa miestä syytetään muun muassa seksuaalisesta hyväksikäytöstä.