Perhe juhlii joka vuosi edesmenneen äidin syntymäpäivää – uuden vaimon videot keräävät ihastelua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka vuosi Knaakin perhe juhlii edesmenneen äidin ja puolison syntymäpäivää, vaikka hän menehtyi jo kymmenen vuotta sitten. Rachael Knaak on julkaissut TikTok-kanavallaan videoita siitä miten he kunnioittavat hänen miehensä edesmenneen puolison merkkipäivää ja naisen suhtautuminen on saanut monet herkitysmään.

Kun Rachael tapasi Atom Knaakin vuonna 2014, hän tiesi astuvansa perheeseen, jossa edesmennyt Gretchen oli ollut tärkeä osa heidän elämäänsä. Atom oli jäänyt leskeksi vain vuotta aiemmin ja oli yksinhuoltaja kolmen vuoden ikäiselle Riley-pojalleen. Rachael ymmärsi alusta asti, että Gretchenin muistaminen olisi olennainen osa heidän yhteistä tarinaansa, ja tästä syystä hän haluaa kunnioittaa häntä joka vuosi naisen syntymäpäivänä.

Nyt TikTokissa on alkanut leviämään video, jossa nainen kertoo juhistavansa miehensä ja hänen poikansa kanssa joka vuosi edesmenneen Gretchenin syntymäpäivää. Tällä kertaa Rachel oli ostanut miehelleen ja Rileylle suklaakuppikakut, ja Riley sai kunnian puhaltaa syntymäpäiväkynttilän. Gretchen olisi täyttänyt nyt 44 vuotta mikäli hän olisi elossa.

Rachael ja Atom ovat säilyttäneet läheisen suhteen Gretchenin vanhempiinkin, joista on tullut myös kolmannet isovanhemmat hänen ja Atomin kolmelle yhteiselle lapselle. Gretchenin vanhemmat ovat osallistuneet heidän elämäänsä aktiivisesti ja heidät nähtiin Rachaelin ja Atomin häissäkin. Rachel on kertonut People-sivuston mukaan, että heidän lapsensa ovat aina ajatelleet asian niin, että heillä on kolmet isovanhemmat.

@harpandolive Replying to @MomthighsandWITCHvibes ♬ Pink Skies – Zach Bryan