Angelina Jolie: ”Tunnen oloni yksinäiseksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Angelina Jolie tuntee olonsa yksinäiseksi, koska hän on omistautunut työlleen. Ajatus nousi esiin hiljattain, koska 49-vuotias näyttelijä esittää edesmennyttä oopperalaulaja Maria Callasia uudessa elämäkertaelokuvassa nimeltään Maria. Hän samaistuu roolihahmoonsa.

Angelina Joliesta tuntuu, että häntä ja roolihahmoaan yhdistää tietynlainen yksinäisyys, joka johtuu vahvasta sitoutumisesta uraan. Jolie uskoo, että korkea työmoraali ja tietynlainen ankaruus itseään kohtaan on luonut yksinäisyyden verkoston hänen ympärilleen.

– En halua puhua siitä paljoa, koska se on liian henkilökohtaista, mutta yhteneväisyyksiimme liittyy ehdottomasti yksinäisyyttä ja työmoraalia, hän kertoo People-lehdelle.

– Voin olla monia asioita, mutta olen ainakin erittäin ahkera työntekijä. Olen epätäydellinen ihminen, mutta työskentelen kovasti, kuten myös Callas teki.

Jolie paljasti aiemmin, että hän opiskeli oopperaa intensiivisesti osana roolisuoritukseen paneutumista. Hän uppoutui oopperan maailmaan ja ymmärsi myös sen kautta Maria-elokuvan päähahmon sielunelämää. Hän pitää oman äänensä löytymistä terapeuttisena prosessina, jonka avulla voi ilmaista itseään. Jolie työsti lauluaan kuukausien ajan.