Britney Spears strippasi somessa – videot poistettiin pikavauhtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikoninen laulajatähti Britney Spears on ollut monenlaisissa otsikoissa myös yksityiselämänsä monien käänteiden merkeissä. Uutta musiikkia häneltä ei ole kuultu aikoihin, mutta somessa poptähti esittelee edelleen elämäänsä aktiivisesti. Niin tälläkin kerralla.

Nyt Britney on esiintynyt Toni Braxtonin takavuosien sensuellin hitin tahdissa ja vääntelehtinyt viettelevästi. Samalla hän oli stripparityyliin riisuvinaan alaosaansa, jossa vilautus hyvin lähellä. Lisäksi Spears puristeli rintojaan videolla varsin antaumuksella. Videon yhteydessä hän kertoi, että Braxton oli kouluaikoina hänelle kuin jumala. Tämän ja tämän linkin takana olleet rohkeat videot poistetiin pari tuntia julkaisujen jälkeen. Alla nähdään toivottavasti vielä verkossa oleva kolmas video.

Britney Spears on parhaillaan mukana elämäkertaansa perustuvassa elokuvaprojektissa. Elokuvassa kuullaan kappaleita hänen musiikkikatalogistaan. Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, ketä poptähden ja hänen elämänsä keskeisten henkilöiden rooleihin on kaavailtu. Elokuvan tulee ohjaamaan Jon M. Chu.