Chad Michael Murray ehdolla seksikkäimmäksi mieheksi: ”Se on henkinen olotila”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chad Michael Murray on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tuli monille tunnetuksi 2000-luvun alkupuolella suositusta Tunteet pelissä -sarjasta. Tähti meni naimisiin vastanäyttelijänsä Sophia Bushin kanssa, mutta he erosivat vuonna 2006. Tällä hetkellä Murray on naimisissa Sarah Roemerin kanssa.

Chad Michael Murray on ehdolla People Magazinen tämän vuoden seksikkäimmäksi mieheksi. 43-vuotias Murray kertoi lehdelle antamassaan haastattelussa mitä seksikkyys hänen mielestään on ja mistä se kumpuaa.

Näyttelijätähti määrittelee seksikkyyden eri tavalla kuin voisi odottaa. Hän korostaa, että seksikkyys ei ole pelkästään ulkonäköä, vaan henkinen olotila. Hän uskoo, että itsevarmuus ja kyky olla tyytyväinen omaan päiväänsä ilman katumuksia ovat avaintekijöitä.

Chad Michael Murray myös uskoo, että todellinen seksikkyys syntyy muiden ihmisten huomioimisesta ja ystävällisyydestä sekä siitä miten ihminen kantaa itsensä tilanteessa kuin tilanteessa. Murray kertoi nuorempana kiinnittäneensä paljon enemmän huomiota ulkonäköönsä ja vaatteisiinsa, mutta nykyään hän pitää elämästään yksinkertaisempana ja vähemmän itsetietoisena.