Nutella-pepun Instagram-tili suljettiin – OnlyFansissa käy edelleen kuhina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Natasha Crown on ruotsalainen malli ja sosiaalisen median vaikuttaja, joka on tunnettu erityisesti poikkeuksellisen suuresta takapuolestaan ja muokatuista muodoistaan. Hän on kertonut julkisuudessa pyrkimyksestään saada maailman suurimman takapuolen ja hän on käynyt läpi lukuisia plastiikkakirurgisia toimenpiteitä saavuttaakseen tavoitteensa.

Hän rahoittaa leikkauskustannukset aikuisviihteen turvin. Aiemmin Instagramissa miljoonille ihmisille muotojaan esitellyt Natasha tekee bisnestä myös monelle tutulla OnlyFans-sivustolla. Nyt hänen alkuperäinen Instagram-sivustonsa on kaatunut, eikä syytä tiedetä. Natashalla on kuitenkin seuraajia muualla netissä ja pelkästään maksullisella sivustolla on tätä nykyä 180.000 tykkäystä.

Monet glamourmallit suosivat isoa takapuolta. Natasha mainostaa omaansa OnlyFansin isoimmaksi. Hänen Nutella-peppu nimityksensä tulee siitä, että on kehunut aiemmin syövänsä pähkinäsuklaalevitettä kilotolkulla. Suuri takamus auttaa häntä erottumaan ja vahvistamaan omaa brändiään.