Pamela Anderson ja Drew Barrymore ilman meikkiä ja hiustenpidennyksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina usein julkisuudessa ilman meikkiä esiintynyt Pamela Anderson on nyt inspiroinut Drew Barrymorea ja Valerie Bertinelliä esiintymään meikittä televisiossa. Anderson on ollut esillä ilman meikkiä jo syyskuusta 2023 saakka, jolloin hän ihastutti Pariisin muotiviikoilla ilman ehostusta.

Drew Barrymore ja Valeria Bertinelli seurasivat Andersonin esimerkkiä tuoreessa The Drew Barrymore Show -keskusteluohjelman jaksossa, jossa kolmikko keskusteli kokemuksistaan ilman meikkiä. Anderson kertoi miten vapauttavalta meikittömyys tuntui kaikkien niiden vuosien jälkeen kun hän esitti erilaisia rooleja elämässään.

Pamela Anderson kertoi, että päätös jättää meikki pois syntyi Pariisin muotiviikkojen aikana, kun hän tajusi, ettei tarvinnut tuntikausien valmistautumista näyttääkseen hyvältä. Anderson jatkoi kertomalla, että meikittä esiintyminen oli osa laajempaa itsensä löytämistä.

Hän alkoi viettämään enemmän aikaa luonnossa ja palasi juurilleen ostamalla isoäitinsä tilan. Anderson kertoi, että tämä oli hänen elämänsä paras aika ja hän tunsi olonsa voimaantuneeksi ja innostuneeksi tulevaisuudesta.

Pamela Andersonin vastaukset inspiroivat Drew Barrymorea niin paljon, että hän päätti vielä ottaa hiuksistaan kesken haastattelun hiustenpidennyksetkin pois. ”Rakastan sinua! Olet ihan mahtava”, Anderson hehkutti.