Timothée Chalamet osallistui näköiskilpailuunsa – poliisi jouduttiin kutsumaan apuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunnuntaina 27. lokakuuta fanit järjestivät Timothée Chalametin näköiskilpailun New Yorkin Washington Square Parkissa, jonne kokoontui satoja ihmisiä seuraamaan tapahtumaa. Väkijoukko oli täynnä Chalametin tunnetuimpien hahmojen mukaan pukeutuneita faneja.

Kilpailun aikana paikalle saapui yllättäen myös itse Chalamet, mikä johti innokkaaseen kuhinaan ja kuvien ottamiseen näyttelijän kanssa. Poliisi kuitenkin puuttui People-sivuston mukaan hyvin nopeasti tilanteeseen, koska suuri ihmisjoukko oli kerääntynyt ilman asianmukaista lupaa.

Poliisit kehottivat väkijoukkoa hajaantumaan ja pidättivät ainakin yhden henkilön tapahtuman järjestämisestä. Tapahtuman aikana poliisit kuuluttivat megafonin kautta, että luvattomasta kokoontumisesta voisi seurata sakkoja.

Vaikka poliisit yrittivät rauhoittaa tilannetta, kilpailu jatkui ja fanit pyrkivät yhä osoittamaan olevansa Chalametin näköisiä. Voittajaksi valikoitui fani, joka oli pukeutunut purppuraiseksi Willy Wonkaksi. Ei ole kuitenkaan varmaa, että saiko hän luvattua 50 dollarin palkintoa.