Valtava sukuelin Erika Vikmanille: ”Herättänyt etenkin miehissä suuria tunteita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Erika Vikman tunnetaan sensuelleista poseerauksistaan ja asuvalinnoistaan, joita on saatu viime vuosina ihastella niin keikoilla kuin myös musiikkivideoilla ja somessakin. Nyt Erikalla on ollut hyviä uutisia palkintojen saralta, sillä hän on saanut näyttävän kiertopalkinnon.

– Mut valittiin Vuoden eroottinen lataus-palkinnon saajaksi tänä vuonna. Suuri kunnia! Aion jatkaa tulevaisuudessakin työtä seksipositiivisuuden ja häpeävapaan maailman puolesta. Sulla on oikeus olla juuri sinä, ja ilmaista itseäsi koko seksuaalisuudessasi sulle sopivalla tavalla, Erika Vikman kommentoi palkintoaan.

– Palkinnon muotokieli on herättänyt etenkin miehissä suuria tunteita ja tarvetta kummastella ja ihailla sen designia. Ymmärrän tosi hyvin, mut ennen kun kirjoitat tähän jotain kuvailuja taulusta hekumallisissa tunnepuuskissasi, niin voit hetken miettiä onko se ihan tarpeellista, Vikman jatkoi.

Erika Vikman aloittaa tällä viikolla kovasti odotetun Myynnissä-kiertueen, jonka aikana hänet nähdään esiintyy muun muassa Turussa, Lahdessa, Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella.