Eva Longoria esitteli suosikkiaamiaisensa – näin tehdään meksikolaiset köyhät ritarit

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Köyhät ritarit ovat suosittu jälkiruoka ja monissa maissa myös makeanpuoleinen aamiasherkku. Köyhät ritarit valmistetaan usein kuivuneesta leivästä tai pullaviipaleista, jotka kastetaan munamaitoon ja paistetaan pannulla kullanruskeiksi.

Köyhät ritarit tarjoillaan usein hillon, marjojen, kermavaahdon tai jäätelön kera. Nyt Hollywood-tähti Eva Longoria esitteli Kelly Clarksonin keskusteluohjelmassa oman versionsa tästä herkusta, johon on lisätty pieni meksikolainen vivahde.

Eva Longoria valmistaa köyhät ritarit paksusta briossileivän viipaleesta. Munamaidon hän maustaa meksikolaisella vaniljalla ja piloncillolla, joka on meksikolaista tummaa sokeria. Nämä voi reseptissä korvata myös ruskealla sokerilla ja tavallisella vaniljalla.

Kun munamaidossa kastetut leipäsiivut paistuvat voissa pannulla, tehdään lisuke. Eva Longoria paistaa banaanisiivuja pannulla voissa, johon lisää jälleen piloncilloa ja pekaanipähkinöitä. Lopuksi pannulle kaadetaan vielä reilusti siirappia, jonka jälkeen lämmin banaani-pähkinäseos kaadetaan paistettujen leipäviipaleiden päälle.