Suomalainen kokki ja somevaikuttaja Lauri Kaivoluoto herättää usein keskustelua omilla somevideoillaan. Mies jakaa seuraajilleen usein ruoanlaittoon liittyviä vinkkejä ja reseptejä, jotka ovat toisinaan yllättäviä kuin joulutorttu voileipäkakku tai hyvin klassisia kuin lohikeitto ja sitruunaposset.
Tällä kertaa Lauri Kaivoluoto hämmästytti seuraajansa TikTokissa opettamalla, kuinka inkivääri kannattaa paloitella. Videollaan Kaivoluoto näyttää miten inkivääri aluksi kuoritaan ja paloitellaan veitsellä ohuiksi siivuiksi.
Sen jälkeen siivun asetetaan pöydälle kahteen riviin, ja siivut peitellään tuorekelmulla. Sitten inkiväärisiivuja kopeutetaan voimakkaasti leveän veitsen sivulla niin, että siivut ikään kuin hajoavat murskaksi kelmun alla pöytää vasten. Tämä niksi on saanut monet hämmästymään, ja videota onkin kommentoitu satoja kertoja ja tallennettu yli 4.460 katsojan toimesta.
@laurikaivoluoto Olisin kyl kertonu jos oisitte kysyny