Monet ovat varmasti nähneet elokuvista tai kenties maistanut New Yorkissa lomaillessaan kuuluisia dollarin pizzapaloja. Dollarin pizzapalat tulivat 90-luvulla ja konsepti levisi nopeasti ravintolasta toiseen. Palat eivät ole kannattavia ravintolalle, mutta tuovat niin paljon asiakkaita muutenkin pizzerioihin sisälle, että ne on pakko pitää listalla.
Kuva, jonka DollarPizzaSliceNYC (@dollarpizzaslicenyc) julkaisi
Mainos (jatkuu alla)Mainos päättyy
Halvan hintansa vuoksi pizzapaloissa ei ole juuri muuta kuin pohja, tomaattikastike ja juusto. Francisco Balagtas arvostelee harrastuksenaan New Yorkin pizzapaloja ja hänellä on tarkoituksenaan päästä maistamaan jokaista tarjolla olevaa dollarin pizzaa. Dollarin paloja tarjoavia ravintoloita on New Yorkissa tällä hetkellä arviolta noin 200, joten syömistä riittää.
Balagtas arvostelee pizzapalat aina saman kaavan mukaan ja ottaa Instagram-tililleen pizzasta kuvan joka kerta samalla tyylillä ilman kuvanmuokkausohjelmia. Mies arvostelee todella selkeästi aina pohjan, kastikkeen ja juuston asteikolla yhdestä viiteen. Hän on aloittanut maisteluprojektinsa elokuussa 2014 ja on asettanut itselleen kahden vuoden aikarajan, jonka sisällä noin 200 pizzapalaa tulisi olla arvosteltuna.