Englantilaisille makkaran ystäville on hiljattain tarjoutunut mahdollisuus maistella grillimakkaran ja hillomunkin risteytystä. The Dausage -makkaran sisällä on nimittäin makeaa hilloa.
Vastaanotto on ollut positiivinen ja vaikuttaisi siltä, että erikoisherkulle olisi kysyntää. The Dausage -makkaroiden kehittäjä on kulinaristi Liam Bennett. Valikoimaan kuuluvat makkarat joiden hillosydän koostuu muun muassa mansikka-, vadelma- tai mustaherukkahillosta.
Suuret kauppaketjut ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita The Dausage -makkaroiden myymisestä. Bennett on päättänyt hakea makkaroiden tuotannolle Kickstarter-joukkorahoitusta, jotta hän voi alkaa massatuottaa The Dausage-herkkumakkaroita. Ehkäpä nämä erikoisuudet päätyvät vielä jonain päivänä myös suomalaisiin kauppohin.