BB-Nikon koirasta tuli hitti Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut ja nykyisin chat-juontajana toimiva Niko Saarinen tunnetaan myös innokkaana koiraihmisenä. Nyt hän on tehnyt myös chihuahua-koiralleen Londonille oman Facebook-profiilin, josta tuli välittömästi hitti.

BB-Niko kertoi Staran blogissaan, että London Saarinen -nimellä yhteisösivustolle perjantaina lisätty koira keräsi jo viikonlopun aikana itselleen 364 kaveria.

– Kaikki lähti läpästä ja hieman aikaa epäröin, mutta päätin viimein suostua Londonin pyyntöihin. En kuitenkaan uskonut että kukaan pyytäisi koiraani oikeasti kaverikseen, mutta toisin kävi. No kuitenkin me nautitaan nykyisin Londonin kanssa facebookista ihan täysin rinnoin ja ollaan enemmän kuin tyytyväisiä, että tämäkin puhuttaa ihmisiä ja jakaa mielipiteitä, Niko kirjoittaa.

Nikolla on korkeat tavoitteet pienen lemmikkinsä Facebook-suosiosta.

– Itse en pysty oikeastaan enään hyväksymään kavereita sivuilleni ja siellä odottaakin useita satoja kaveripyyntöjä jälleen, mutta Londonilla tilanne on toinen ja meinaamme hyväksyä kaikki pyynnöt. Londonista tulee ensimmäinen lemmikki suomessa, jolla tulee olemaan 5000 ystävää.

Samalla Niko kirjoitti Staran blogissaan aikovansa hankkia ensi viikolla Londonille myös kaverin, eli toisen chihuahua-koiran.