Jessica Simpson ”päästi kaasua” neuvottelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä-laulaja Jessica Simpson on päässyt viikon merkittävimmän viihdeuutisen kohteeksi. Amerikkalainen viihdelehti Us Weekly uutisoi nimittäin torstaina näyttävästi hänen kaasuttelustaan.

Lehti kertoi varsin yksityiskohtaisesti kuinka laulajatähti oli ollut äskettäin uuteen farkkumallistoonsa liittyvässä neuvottelussa. Neuvottelun aikana poptähdelle sattui jotain hyvin luonnollista, joka kuitenkin päätyi lopulta otsikoihin ympäri maailmaa.

– Kun eräs johtajista oli puhumassa huoneessa olleille viidelle ihmiselle, Jessica päästi erittäin äänekkään pierun. Hänen äitinsä oli myös siellä. Hän kääntyi tyttärensä puoleen ja huudahti ”Jessica!”. Tunnelma oli kireä, eikä kukaan tiennyt mitä sanoa, lähde paljasti lehdelle.

Kyseessä ei toki ollut ensimmäinen kerta kun Jessican kaasuttelut olivat julkisuudessa. Vaalea kaunotar käsitteli nimittäin asiaa myös muutaman vuoden takaisessa Newlyweds-realityohjelmassaan, jossa seurattiin Jessican ja hänen silloisen aviomiehensä Nick Lacheyn elämää. Ohjelmassa Jessica totesi ääneen miehensä rakastavan hänen kaasutteluaan.