Aterioiden suunnitteleminen ja lounaiden pakkaaminen alkavalle viikolle auttavat monia pysymään omassa ruokasuunnitelmassaan. Suunnitelmallisuus ja terveellisten välipalojen valmistaminen valmiiksi käden ulottuville kitkevät myös turhaa napostelemista, joka usein johtaa painonnousuun.
Ruokien pakastaminen myöhempää käyttöä varten on myös yksi asia, joka helpottaa arkea huomattavasti. Nyt Popsugar-sivusto on antanut viisi hyvää neuvoa erilaisista ruoista, joita kannattaa pakastaa.
1. Kvinoa ja tumma riisi
Keitä ja pakasta annospussillisia kvinoaa ja tummaa riisiä, joiden avulla nopea aterian lisuke on aina valmiina myöhempää käyttöä varten.
2. Pakasta lehtivihreät
Sekoita pyreeksi ja pakasta jääkaapista löytyvät lehtivihreät kuten lehtikaalin ja pinaatin lehdet ennen kuin ne joutavat roskiin. Pienistä jääkuutioista ne on helppo lisätä smoothien sekaan ja keittoihin myöhemmin.
3. Mantelimaito
Pakasta smoothieita varten jääpalamuotteihin mantelimaitoa.
4. Smoothien ainekset
Annostele pusseihin ja pakasta smoothieta varten tarvittavat ainekset. Samaan pussiin voi laittaa esimerkiksi hedelmiä, marjoja, lehtivihreitä ja vihanneksia nopeampia aamupalasmoothieita varten. Jäätyneet ainekset takaavat myös sen, että juomasta tulee kylmää.
5. Smoothie
Pakasta marjasmoothieta mehujäätikkuihin.