Herkullinen tuplasuklaakakku valmistuu mikrossa – tässä helppo resepti

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Mikrokuppikakut ovat yksinkertaisia ja nopeita leivonnaisia, jotka valmistuvat jälkiruoaksi, hemmotteluun tai kahvittelupöytään tarjottaviksi. Syksy tuo mukanaan tummat ja syvät maut. Siksi esittelemme punaviinin kanssa mainiosti yhteensopivan tuplasuklaakakun.

Reseptistä riittää neljälle ja se sopii erikoisjauhojensa vuoksi gluteenittomaan ruokavalioon. Jauhot voi korvata myös tavallisilla vehnäjauhoilla. Sekoita kananmunat, vanilja, kookosöljy, vaahterasiirappi ja cashewpähkinävoi keskenään. Lisää seokseen kuivat aineet ja suklaahiput. Sekoita. Jaa taikina neljään yhtä suureen kulhoon. Paista mikrossa noin 1,5 minuuttia ja tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

Resepti:

3 kananmunaa



2 tl vaniljauutetta



0,6 dl vaahterasiirappia



0,6 dl sulatettua kookosöljyä



n. 100 g cashewpähkinävoita



1,25 dl kassava-jauhoja (gluteeniton)



0,6 dl kaakaojauhoa



1 tl leivinjauhetta



Ripaus merisuolaa



0,6 dl suklaamuruja

Varaa suklaamuruja ja kermavaahtoa koristeluun.

Lähde: PureWow