Mäkkäri on tehnyt pieniä muutoksia klassikkohampurilaistensa valmistusmetodeihin, ainesosien säilytystapoihin ja tuotteiden tarjoiluaikoihin. Muutokset vaikuttavat etenkin klassikkohampurilaisten makuun. Lisäksi kaikkien hampurilaisten sämpyläreseptiä on muutettu.
Yksi isoimmista muutoksista on sipulin lisääminen pihvin päälle paistettaessa. Muutos koskee Big Mac -hampurilaista, juustohampurilaista ja tuplajuustohampurilaista. Lisäksi hampurilaisiin lisätään 10 millilitraa aiempaa enemmän kastiketta.
Muutoksen myötä Mäkkäreiden keittiöihin on hankittu uudenlaista teknologiaa muun muassa pihvien paistamista ja tuotteiden säilytystä varten. Lisäksi henkilöstöä on koulutettu muutoksiin. Suomen ensimmäinen McDonald’s-ravintola avattiin Tampereen Keskustorilla 14. joulukuuta vuonna 1984.