Marvel-tähti nimettiin maailman seksikkäimmäksi – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu yhdysvaltalainen viihdelehti People valitsee vuosittain maailman seksikkäimmän miehen. Tänä vuonna kunniatittelin sai amerikkalaisnäyttelijä Chris Evans, joka tunnetaan muun muassa Captain American roolista Marvel-elokuvissa.

41-vuotias Evans kommentoi People-lehdelle ystäviensä todennäköisesti härnäävän häntä tittelin saamisesta. Sen sijaan tähden äiti tulee todennäköisesti olemaan innoissaan asiasta.

– Äitini tulee olemaan todella iloinen. Hän on ylpeä kaikesta mitä teen, mutta ttämä on jotain jolla hän voi todella leveillä, Evans totesi.

Chris Evans nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2000-luvun alussa elokuvien, kuten Not Another Teen Movie ja Fantastic Four ansiosta. Hän tähditti tänä vuonna animaatioseikkailua Lightyear ja Netflixin The Gray Man -toimintaelokuvaa.

People nimesi viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi niin ikään Marvel-elokuvista tutun Paul Ruddin. Tittelin ovat saaneet aiemmin muun muassa John Legend, Dwayne Johnson, Idris Elba ja Adam Levine. People-lehden ensimmäisen kunniatittelin sai Mel Gibson vuonna 1985.