Pulmuset-tähti Ed O’Neill oli vähällä liittyä mafiaan ennen näyttelijänuraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Ed O’Neill tunnetaan parhaiten rooleistaan sarjoissa Moderni perhe ja Pulmuset. Nyt tähti on paljastanut Jesse Fergusonin Dinner on Me -podcastissa, että hän olisi saattanut päätyä aivan toisenlaiselle uralle.

O’Neillistä haaveii alun perin urasta amerikkalaisessa jalapallossa, mutta hän sai vuonna 1969 potkut Pittsburgh Steelers -joukkueesta. Pian tämän jälkeen hän sai puhelun järjestäytyneessä rikollisuudessa mukana olleelta ystävältään Jimiltä. Tämä vei rahahuolia valitelleen O’Neilin hienoon ravintolaan.

Ravintolassa Jim kyseli baarimikolta eräästä asiakkaasta. Lopulta hän lahjoi baarimikon soittamaan, jos asiakas vielä näkyy ravintolassa. Ravintolavierailun jälkeen Jim tarjosi O’Neillille töitä mafiassa.

– Hän sanoi: ”Voisit tehdä tällaisia juttuja minun puolestani. Minä kyllä suojelen sinua. Annan sinulle helpot hommat. Keräilet juttuja, toimitat asioita sinne tänne. Saatat joutua painostamaan tyyppejä, mutta olet hyvä siinä. Voit tienata hyvin rahaa”, O’Neill kertoi.

O’Neill kertoi Jimille harkitsevansa asiaa. Hän tuli kuitenkin toisiin aatoksiin isänsä ansiosta. Isä oli nähnyt O’Neillin pahamaineisen Jimin autossa ja kysyi, onko hän valmis joutumaan vankilaan.

– Vastasin, että en usko olevani valmis kiven sisään, O’Neill paljasti podcastissa.

Keskustelun seurauksena O’Neill päätti kokeilla siipiään näyttelijänä. O’Neill muutti New Yorkiin, jossa hän oli jo muutaman kuukauden päästä teatterin lavalla. Näytelmäroolit johtivat elokuva- ja televisioesiintymisiin ja lopulta läpimurtorooliin Pulmuset -sarjassa.