Hilary Duff järjesti englantilaiset teejuhlat – vieraina 98 lasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilaiset teejuhlat ovat perinteikkäitä ja tyylikkäitä tilaisuuksia, joissa tarjotaan hienostuneesti valmistettua teetä ja herkullisia suolaisia ja makeita herkkuja. Teejuhlat ovat myös sosiaalinen tilaisuus, jossa noudatetaan tarkkaa etikettiä ja nautitaan seurasta. Tällä kertaa hienoista teejuhlista pääsivät nauttimaan lapset.

Näyttelijä ja laulaja Hilary Duff on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nähdään miten pitkät pöydälliset upeasti pukeutuneita lapsia istuvat ja nauttivat teejuhlien antimista. Hilary Duff oli muiden lasten vanhempien kanssa ollut mukana järjestämässä teejuhlia lapsille.

– Minä ja kaikki muut äidit, jotka järjestimme nämä juhlat 98 lapselle. Me teimme loistotyötä ja miten väsyneitä olemmekaan edelleen, Hilary Duff kirjoitti kuvatekstissään.

Kyseessä olivat Montessori-koulun vuosittain järjestettävät englantilaiset teejuhlat, joissa lapset pukeutuivat teeman mukaisiin upeisiin juhlamekkoihin ja koruihin. Pöytiin oli katettu erilaisia pieniä sormisyötäviä ja leivoksia, minkä lisäksi pöydät oli koristeltu upein liinoin ja kukka-asetelmin.