MTV-teiniäiti väittää: ”Aviomieheni tappoi myös toisen perheen koiran”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom -sarjasta tutun Jenelle Evansin aviomies David Eason ampui ja tappoi perheen lemmikkikoiran vuonna 2019. Ranskanbulldogin ampuminen johti lopulta siihen, että Evans perheineen erotettiin suositusta realitysarjasta. Tuolloin Jenelle nimittäin puolusteli Davidin tekoja, ja he molemmat väittivät, että koira oli vaarallinen heidän lapsilleen.

Televisiotähden ääni on nyt muuttunut kellossa. Jenelle erosi Davidista hiljattain, koska hänen mukaansa hänen aviomiehensä oli väkivaltainen ja uskoton alkoholisti. David on saanut lähestymiskiellon Jenelleä kohtaan. Oikeusasiakirjoista selviää, että mies on tappanut toisen perheen koiran ajamalla autolla sen yli riidan päätteeksi. Davidin teini-ikäinen tytär näki läheltä, miten koiranpentu kuoli auton alle jäätyään.

Pariskunta hakee avioeroa. David asui eron jälkeen veneessä, kun Jenelle piti omakotitalon lapsineen. Oikeusasiakirjojen mukaan Davidin käytös aiheuttaa perheessä kaaosta ja ahdistusta. Mies on purkanut kiukkuaan hakkaamalla reikiä talon seiniin ja heittelemällä tavaroita rikki, The Sun uutisoi.