Näpäyttikö Billie Eilish Taylor Swiftiä? ”Kirjaimellisesti psykoottista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Billie Eilish ei suunnittele esiintyvänsä kerralla tuntikausien ajan. Taannoin tuoreen Hit Me Hard and Soft -albuminsa julkaissut laulaja-lauluntekijä tyrmäsi tuoreessa Stationhead-musiikkisovelluksen haastattelussa ajatuksen siitä, että hänen konserttinsa kestäisivät kolme tuntia.

– En aio heittää kolmetuntisia keikkoja, se on kirjaimellisesti psykoottista, Eilish kertoi vastatessaan fanien kysymyksiin.

– Kukaan ei halua sitä. Te ette halua sitä. Minä en halua sitä. En halua sellaista edes fanina. En kuuntelisi suosikkiartistiani kolmen tunnin ajan, se on aivan liikaa, Eilish jatkoi.

Osa kuulijoista epäili Eilishin näpäyttäneen kommentillaan Taylor Swiftiä. Swift on parhaillaan Eras tour -kiertueellaan, jonka konsertit ovat paistuneet yli kolmen tunnin mittaisiksi. Eilish on kuitenkin aikaisemmin kehunut Swiftin ja Beyoncen taitoa esiintyä tuntikausien ajan.

– Stadionkonsertit ovat minulle erittäin haastavia. Beyonce ja Taylor Swift ovat lyömättömiä supertähtiä. On mahtavaa, kuinka he voivat järjestää niin pitkiä konsertteja täynnä upeita hetkiä, Eilish kertoi lokakuussa Los Angeles Timesin haastattelussa.