Sisarvaimot-sarjan Janelle Brown ei haikaile exän perään – nauttii uudesta osavaltiosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tuttu Janelle Brown menetti poikansa Garrisonin kolme kuukautta sitten. Janellen ja Kodyn yhteinen poika teki itsemurhan. Kodysta eronnut Janelle viettää suurimman osan ajastaan nykyään Pohjois-Carolinassa, jossa asuu Maddie-tytär perheineen. Hän on innostunut muun muassa puutarhatöistä tyttärensä asunnolla.

– Vietän suuren osan kesästä Pohjois-Carolinassa Maddien, Calebin ja lasten kanssa. Maddie ja minä olemme tehneet suuria puutarhasuunnitelmia, Janelle kirjoitti hiljattain sosiaaliseen mediaan.

– Odotan innolla, että opin kasvattamaan kasviksia ilmastossa, jossa on pitkä kasvukausi ja paljon enemmän kosteutta kuin mihin olen tottunut.

Fanit uskovat, että Janelle jättää pian Arizonan taakseen ja muuttaa pysyvästi lähemmäs tytärtään. Samalla nainen pääsee kauemmas ex-miestään ja lastensa isää Kody Brownia. Ennen poikansa Garrisonin itsemurhaa nainen osoitti usein olevansa huolissaan lastensa mielenterveydestä. Kodyn noudattamat ankarat koronarajoitukset sekä niiden vaikutus perheen lapsiin olivat yksi suurin syy Janellen ja miehen eroon.