Nainen väittää olevansa vuonna 1985 kadonnut tyttö

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tuntematon nainen kirjoitti äskettäin Facebookin Memories of Cherrie Mahanin sivustolle, että hän on kyseinen Cherrie Mahan. Sivusto on omistettu vuonna 1985 bussipysäkiltä kadonneelle kahdeksanvuotiaalle amerikkalaistytölle, jota ei ole löydetty. Mikäli naisen väite pitää paikkansa, olisi kyseessä ensimmäinen kerta, kun Cherriestä kuullaan virallisesti katoamisen jälkeen.

Cherrie Mahan katosi kotinsa edestä bussipysäkiltä Winfield Townshipissa Butler Countyssa lähes neljä vuosikymmentä sitten. Hän oli juuri astunut ulos koulubussista kello neljän aikaan iltapäivällä. Lähellä nähtiin sininen vuoden 1976 Dodge pakettiauto, jonka kyljessä oli maalaus hiihtäjästä vuorella. Auto saattoi olla osallisena katoamisessa.

Cherrien äiti Janice McKinney ei usko, että Facebookiin kirjoittanut nainen olisi hänen tyttärensä. Cherrie olisi nyt 46-vuotias. Cherrien äiti ajattelee, että nainen on vain kuvitellut olevansa hänen kadonnut tyttärensä. Äidin mielestä nainen ei edes ollut Cherrien näköinen. Kyseessä on jo neljäs henkilö, joka väittää olevansa vuonna 1985 kadonnut lapsi. Syynä virheellisiin ilmiantoihin saattaa olla 5.000 euron suuruinen katoamispalkkio, Butler Eagle raportoi.