Tequila on noussut trendikkäiden alkoholien joukkoon. Sitä ei enää nautita perinteiseen baarityyliin shottina sitruunaviipaleen ja suolan kera, vaan nyt lasiin pannaan laadukasta agavejuomaa drinkin perusraaka-aineeksi. Hittidrinkki Palomassa on tequilan lisäksi tuoretta limemehua ja greippilimonadia.
– Alkoholia juodaan nykyään vähemmän, mutta sekä lasiin että ostoskoriin valitaan entistä laadukkaampaa. Asiakkaitamme kiinnostavat nykyään erityisesti aidot premium-tequilat, joiden agavepitoisuus on täydet sata prosenttia, Viking Linen ravintoloiden juomista vastaava Beverages Manager Ossi Ruusunen kertoo.
Paloman resepti:
– Mittaa lasiin 4 cl Patrón Reposado -tequilaa
– Purista puolikkaan limen mehu
– Täytä korkea lasi jäillä
– Lisää Jarritos Grapefruit -soodaa
– Lisää koristeeksi verigreipin lohko