Sisarvaimot-Meri haluaa oman televisio-ohjelman: ”Etsitään minulle mies”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot -realitysarjan spin-offista on keskusteltu jo pitkään. Tosiasia on, että sarjan alkuperäistä ideaa, eli sisarvaimoja, ei ole enää olemassa. Kaikki Kody Brownin kanssa naimisissa olleet vaimot ovat nykyään yksiavioisia tai sinkkuja joko omasta tahdostaan tai olosuhteiden pakosta.

Meri Brown on kuitenkin ensimmäinen Kodyn entisistä vaimoista, joka julkaisi idean käyttää tosi-tv:tä rakkauden löytämiseen. Meri Brown sanoi äsken haastattelussa, että keskittyy tulevaisuudessa majoitusbisneksensä pyörittämiseen, mutta on myös avoimella mielellä oman rakkauden löytämiseksi. Hän jopa ehdottaa, että uusi mies etsittäisiin televisio-ohjelman avulla.

Meri Brown erosi Kodysta vuonna 2022. Sen jälkeen hän ei ole seurustellut niin paljoakaan ja hänellä on ollut epäonnea rakastumisessaan. Yksi poikaystävä osoittautui huijariksi ja toinen salasi rankan menneisyytensä, jonka media sitten lopulta kaivoi esille ja toi kaikkien tietoon.

– Haluan sellaisen miehen, joka on todellinen ja aito sekä ystävällinen, ja tietää, mitä hän tekee elämällään, Meri kertoi äskettäin Rachel Uchitelin podcastissa Miss Understood.

Hän lisäsi, että miehen tulee vastata hänen energiaansa. Meri tekee paljon erilaisia asioita elämässään ja miehen olisi pystyttävä tukea häntä emotionaalisesti. Hän olisi innoissaan treffiohjelmasta, koska voisi siten hankkia rakkautta hauskan show’n merkeissä.