Suosikkituottaja paljasti: Räppäri tarjosi 10 000 dollaria musiikkinsa kuuntelusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran hiphopin parissa tehnyt Jermaine Dupri on tuottanut vuosien saatossa lukuisia hittikappaleita. Moni aloitteleva artisti haluaisi epäilemättä saada musiikkiaan So So Def Recordings -levy-yhtiön perustajan kuultavaksi. Osa on jopa yrittänyt lähestyä häntä erikoisilla tavoilla.

Dupri kertoi X-viestipalvelussa tavanneensa nuoren räppärin Atlantassa. Uraansa aloitteleva artisti oli tarjonnut 10 000 dollaria siitä, että tuottaja olisi kuunnellut hänen musiikkiaan. Dupri oli kehottanut Alabamasta kotoisin olevaa räppäriä luomaan ensin uraa omassa kotipaikassaan.

Nuori räppäri vastasi olevansa kotoisin pienestä kylästä, jossa heidän näköisensä ihmiset ovat vaarassa joutua tapetuksi. Kommentista huolestunut Dupri kieltäytyi vastaanottamasta rahaa musiikin kuuntelemisesta. Hän päätti kuitenkin mainostaa EHard-nimisen nuoren artistin musiikkia X-tilillään.

Jermaine Dupri on tuottanut listoille nosseita hittejä muun muassa Mariah Careylle, Nellylle ja Usherille. Hän on myös julkaissut omaa musiikkiaan ja ollut mukana luomassa The Rap Game -realitysarjaa.