Justin Timberlakelle tarjoillut baarimikko puolusti poptähteä – kertoi totuuden juoman määrästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Timberlake sai taannoin reilusti negatiivista julkisuutta, kun hän ajoi autoa päihtyneenä ja jäi siitä kiinni. Mies pidätettiin tiistaina 18. kesäkuuta New Yorkissa Sag Harborissa kun hän oli ollut auton ratin takana alkoholin vaikutuksen alaisena.

Justin Timberlake oli juonut ystäviensä kanssa alkoholia American Hotel -baarissa. Kun hänet pysäytettiin poliisin toimesta, hän kieltäytyi puhallustestistä. Tähti oli kertonut juoneensa ravintolassa vain yhden martinin, mutta poliisin mukaan mies haisi vahvasti alkoholilta eikä läpäissyt miehellä jaloillaan tehtävää koetta.

America Hotel -baarissa Justin Timberlakelle tarjoillut baarimikko on sittemmin kertonut, että artisti todella joi heidän ravintolassaan vain yhden martinin. ”Jos hän oli juonut enemmän, se oli tapahtunut jossain muualla”, baarimikko kommentoi People-sivustolle.

Justin Timberlake pidätettiin, koska hän rikkoi ajaessaan liikennesääntöjä. Hän oli vaarantanut liikennettä olemalla pysähtymättä stop-merkin taakse eikä hän pysynyt omalla kaistallaan. Heti pidätyspäivänä mieheltä evättiin ajo-oikeus New Yorkissa vuoden ajaksi. Poptähden asiaa käsitellään oikeudessa uudelleen 26. heinäkuuta, jolloin Timberlake saa lopullisen tuomionsa.