Olisiko aika erota? Nämä merkit kertovat suhteen päättymisestä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Oletko parisuhteessa ainoastaan tottumuksesta vai aidosta rakkaudesta? Osa ihmisistä pelkää poistua mukavuusalueeltaan ja tyytyvät siksi elämään ihmisen kanssa, joka ei välttämättä ole heidän elämänsä rakkaus. Entä jos saisit vuoden elinaikaa, olisitko silti tämän ihmisen kanssa? Jos et, niin mitä tekisit toisit?

Yolo on vitsi. Silti sen takana piilee merkityksellinen viesti siitä, että elämme ainoastaan kerran. Jokaisella meillä on siten oikeus päättää elämästämme, mitä me haluamme ja kenen kanssa. Toisinaan perhe luo käytännön pakkoja elämään, mutta samalla voi pohtia onnellisuuden ja velvollisuuden välistä yhteyttä.

Osa pelkää tulevaisuutta ilman kumppania. Toiset taas pelkäävät tulevaisuutta väärän kumppanin kanssa. Valitse pelkosi tarkkaan, sillä se voi määritellä koko elämän laadun. Tunnetko olevasi arvostettu ja rakastettu? Millainen on unelmiesi parisuhde ja elätkö sellaista juuri nyt? Harkitse ja valitse elämä, mitä sinä haluat elää. Määrittele parisuhteesi, äläkä anna parisuhteen määritellä sinua.