Ben Affleck ja lapset yllättyivät – eivät tajunneet kuinka suosittu Jennifer Lopez oli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomaisissa medioissa on uutisoitu paljon viime viikkojen aikana Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin ongelmista heidän avioliitossaan. Ben Affleck on muuttanut kodista pois omaan vuokra-asuntoon ja nyt avioparin iso kartano on laitettu myyntiin. Avioparin arvellaan olevan asumuserossa.

Ben Affleck kävi Kevin Hartin vieraana miehen Hart to Heart -keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi muun muassa siitä miten Jennifer Lopezin kuuluisuus yllätti hänet ja hänen lapsensa. Ben Affleck on tottunut siihen, että häntä valokuvataan ja hänet tunnistetaan kadulla.

– Minulle saatetaan tulla kertomaan, että henkilö pitää elokuvastani. Sitten kun he huomaavat Jennifer Lopezin vierelläni he alkavat kirkumaan, Ben Affleck kuvailee.

Fanit epäilevät, että haastattelu on kuvattu jo kuukausia sitten. Tällä hetkellä avioparin mahdollinen ero on niin kuuma uutinen, että kumpikaan ei ole ottanut haastatteluja vastaan. He eivät ole omilla sosiaalisen median kanavillaankaan kommentoineet suhteen tilaa millään tavalla.