Chris Brownin keikalla surkuhupaisa hetki – artisti jäi roikkumaan ilmaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri ja R&B-laulaja Chris Brown on tunnettu useista hiteistään, joita on kuunneltu Spotifyssa miljardeja kertoja. Mies sai aikoinaan myös paljon negatiivista julkisuutta, kun hänen entinen tyttöystävänsä Rihanna paljasti miehen pahoinpidelleen häntä suhteen aikana.

Chris Brown keikkailee säännöllisesti ja nyt miehestä on lähtenyt leviämään surkuhupaisa video, jossa hän on jäänyt jumiin yläilmoihin kesken keikan. Ilmeisesti esitykseen oli luotu näyttävyyttä kohdalla, jossa Chris Brown laulaa osan kappaleesta ollessaan valjaissa vaijereiden varassa yli parin metrin korkeudessa.

Chris Brownin vaijerit jäivät kuitenkin jumiin eikä artisti pystynyt laskeutumaan, minkä vuoksi hän jäi jumiin tanssijoiden yläpuolelle. Mies näyttää todella hermostuneelta kun hän vilkuilee lavan sivuille saadakseen apua. Hän jatkaa kappaleen esittämistä normaalisti kunnes hänelle tuodaan tikkaat, joita pitkin mies pääsee laskeutumaan lavalle.

@medianworld Breezy gets stuck suspended mid show🚠 #chrisbrown #chrisbrowntour #median #trending #viral #fyp #foryou #blog ♬ Not Allowed (Slowed + Reverb) – Kapa Boy