Blockfest-ranneke nyt kotiinkuljetuksella – Wolt ja Ticketmaster yhteistyössä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään Tampereen Ratina Stadionilla ja Ratinanniemen festivaalialueella jälleen tänä kesänä 16.–17. elokuuta. Nyt Wolt ja lipunvälittäjä Ticketmaster ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta Blockfest-rannekkeen voi tilata itselleen kotiinkuljetuksella.

Uusi rannekkeiden kotiinkuljetuspalvelu tekee festareille valmistautumisesta ja saapumisesta sujuvampaa, koska asiakkaat voivat tilata rannekkeen suoraan kotiovelle tai noutaa sen lähimmästä Wolt Marketista. Wolt Marketit toimivat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Joensuussa, Seinäjoella, Vaasassa, Lahdessa, Porissa sekä Oulussa.

Wolt Suomen maajohtaja Joel Järvisen mukaan palvelulle on ollut paljon kysyntää. Wolt-lipputyylin festarilippuja myydään 25.6.-26.7. ja rannekkeet voi vaihtaa ennakkoon kaikissa Wolt Marketeissa 1. elokuuta alkaen tai tilata kotiovelle. Näin välttyy turhalta jonottamiselta paikan päällä.

– Kolmen vahvan brändin, Blockfestin, Woltin ja Ticketmasterin, yhteistyö nostaa festivaalikokemuksen uudelle tasolle, Ticketmasterin Key Account Manager Juuso Isoviita kommentoi.