Maailman vanhimmat siskokset pääsivät ennätystenkirjaan – yhteenlaskettu ikä 571 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuusi Yhdysvaltojen Missourista kotoisin olevaa sisarusta n päässyt nyt ennätystenkirjaan. He ovat tällä hetkellä maailman vanhimmat, elossa olevat siskokset. Siskosten yhteenlaskettu ikä on 571 vuotta.

Overallin perheeseen Farmingtonin kylään syntyneet naiset ovat 101-vuotias Norma Jacob, 98-vuotias Lorene Kollmeyer, 97-vuotias Maxine Cole, 94-vuotias Doris Griffith, 90-vuotias Margaret Norton ja 88-vuotias Elma Jennings. Heidän ikänsä vahvistettiin Guinnessin ennätysten kirjaan 6. maaliskuuta 2024. Idea maailmanennätyksestä tuli omilta sukulaisilta, jotka ymmärsivät, että perheessä todistetaan parhaillaan jotain ainutlaatuista.

Osana ennätyksen hakemista sisarusten oli lähetettävä yli 100 asiakirjaa, kuten syntymätodistukset, vihkitodistukset, koulutodistukset ja valokuvia ikänsä ja taustansa tarkistamiseksi. Good Morning America -ohjelmassa vieraillut Cole kertoi, että hän ja sisarensa kasvoivat suuren laman aikana. He siten kokivat monia merkittäviä elämäntapahtumia yhdessä, toinen toistaan tukien.