Katy Perryn uudelle singlelle murskatuomio faneilta – jo ennen julkaisua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on tekemässä fanien kauan odottaman paluun uuden musiikin kera. Nainen on paljastanut julkaisevansa uuden Woman’s World -nimisen kappaleen 11. heinäkuuta. Singleen julkaistaan myös musiikkivideo heti seuraavana päivänä 12. heinäkuuta.

Katy Perry on aloittanut uuden kappaleen promoamisen TikTokissa. Kappale ei kuitenkaan ole vakuuttanut faneja. Siihen on tehty pari tuhatta reaktiovideota, mutta eniten katseluja saaneet fanivideot ovat kuitenkin negatiivisia. Monien mielestä Katy Perryn tuleva single ei enää ole tänä päivänä tarpeeksi hyvä.

Fanit tuntuvat yksinkertaisen melodian lisäksi olevan hyvin pettyneitä kappaleen sanoitukseen. Murskatuomion jälkeen Katy Perry julkaisi pienen kohdan myös singlen kertosäkeestä. Se otettiin vastaan hieman paremmin, ja kertosäkeen perusteella moni alkoikin pohtimaan onko kyseessä sittenkin hitti.

@megannicolle87 Hopefully the full version is better #katyperry #chappellroan #sabrinacarpenter #popmusic #ai #comeback ♬ Womans World by Katy Perry – Katy Perry

@joyhuman1 great lyrics #katyperry ♬ Womans World by Katy Perry – Katy Perry