Nicole Kidmanin romanttinen kuva ihastuttaa – aviomies musisoi merinäköalan edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Nicole Kidman ja muusikko Keith Urban ovat olleet naimisissa vuodesta 2006 lähtien ja heillä on yhdessä myös kaksi lasta. He näyttävät aina säteilevän onnellisilta poseeratessaan toistensa kanssa punaisella matolla.

Nyt avio-onnea hehkuva Nicole Kidman julkaisi hänen Instagram-kanavallaan romanttisen kuvan, jossa hänet nähdään yhdessä Keith Urbanin kanssa. Kuvalla 57-vuotias Kidman halusi juhlistaa sitä, että he ovat olleet nyt 18 vuotta naimisissa.

Nicole Kidman on aiemmin kertonut, että onnellisen avioliiton salaisuus on se, että kumpikin osapuoli sitoutuu avioliittoon ja parisuhteeseen. Omalle kumppanilleen tulee myös sanoa rakastavansa häntä ja pitävänsä hänestä, ja todella toimia aina sen mukaisesti.

Nicole Kidman tiedostaa kuitenkin sen, että hänen kohdallaan on käynyt suuri onni kun hän on löytänyt vierelleen kumppanin, jonka kanssa hän rakastaa viettää aikaa. Kidman kertoo haluavansa viettää aina kaiken aikansa lastensa ja Keithin kanssa, mikä on naisen mukaan melko harvinaista.