Lapsi reagoi äidin raskauteen lohduttomalla itkulla – ei olisi halunnut isosiskoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhempien odottaessa toista lasta heillä on tapana jakaa uutinen perheelle ja esikoiselleen iloisella ja jännittävällä tavalla. Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään video, jossa nähdään miten tyttö reagoi kuullessaan, että hänestä tulee isosisko.

Daily Mail -sivuston jakamalla videolla nähdään miten vanhemmat kertovat uutisen tytölle lahjan avulla. Lapsi arvaa nopeasti mistä on kyse ja on heti silminnähden pettynyt uutiseen. Kun hän tajuaa, että hänestä on tulossa isosisko, hän alkaa lohduttomasti itkemään.

Tyttö tekee vanhemmilleen hyvin selväksi sen, että hän ei halua pikkusisarusta. Pian käy ilmi, miksi lapsi ei halua vauvaa perheeseen. Tyttö pelkää, että äiti ei enää rakasta häntä niin paljon kun hän ei ole enää perheen ainoa lapsi.

@dailymail Eight-year-old Milan did NOT respond the way her parents expected when they told her they’re having a baby. 🤣 She’s since come around, and is excited for the arrival of her baby brother. 🥰 🎥 @Jessica #pregnant #pregnancy #bigsister #viral #funny #pregnancyannouncement #funnykids ♬ original sound – Daily Mail