Cherylin ilme paljasti mielipiteensä Michael B. Jordanista – yleisö purskahti nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cheryl, nykyiseltä nimeltään Cheryl Ann Tweedy, on brittiläinen laulaja, lauluntekijä ja televisiopersoona. Hän nousi julkisuuteen vuonna 2002, kun hän osallistui ja voitti Cheryl Cole -nimisenä ITV:n reality-ohjelman Popstars: The Rivals, minkä seurauksena hänestä tuli jäsen tyttöbändissä Girls Aloud.

Girls Aloud saavutti suuren suosion, julkaisi useita menestysalbumeja ja voitti useita palkintoja. Kun yhtye hajosi, Cheryl aloitti menestyksekkään soolouran. Tällä hetkellä Girls Aloud on tehnyt kuitenkin paluun ja keikkailee ahkerasti. Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään huvittava video, jossa nähdään miten Cheryl on The Graham Norton Show -keskusteluohjelman vieraana.

Hänen vierellään istuu ohjelman toinen vieras, Michael B. Jordan, joka ilmeisesti on poptähden mielestä hyvin viehättävä. Haastattelun aikana 40-vuotias Cheryl teki vihjailevia ilmeitä yleisöön päin 37-vuotiaan Michael B. Jordanin huomaamatta. Yleisö alkoi nauramaan, minkä vuoksi mies ihmetteli mitä oikein tapahtuu. Cheryl viesti yleisölle eleillään ja ilmeillään siitä, että hänen mielestään Jordan on erittäin komea.

@thegnshow #cheryl is so real for this 👀 #michaelbjordan #grahamnorton #thegrahamnortonshow #girlsaloud #girlsaloudtour #crush #hilarious ♬ original sound – The Graham Norton Show