Prinsessa Dianan veljen eron syynä toinen nainen? Nyt puhuu ex-vaimo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinsessa Dianan veli Charles Spencer on eronnut vaimostaan Karen Gordonista 13 vuoden avioliiton jälkeen. Hän kertoi asiasta julkisesti Daily Mailin haastattelussa hiljattain. Nyt on epäilty, että eräs norjalainen argeologikaunotar liittyy asiaan.

Charles on lähentynyt norjalaista arkeologia, tohtori Cat Jarmania, joka isännöi historiallista podcastia The Rabbit Hole Detectives yhdessä Charlesin ja pastori Richard Colesin kanssa. Kaksikko näyttää lehtitietojen mukaan onnellisilta yhdessä. Kyse on kuitenkin selkeästi suhteen alkuvaiheesta, joten vielä ei ole varmaa siitä, johtaako tapailu vakavampaan seurusteluun.

Karen on puolestaan pysynyt hiljaa tähän saakka. Nyt hän kuitenkin kommentoi Instagramissa 21. kesäkuuta tilannetta, ja kertoo yhä käsittelevänsä avioeroa. Hänen viestistään nousee esille se, että ero on ollut shokki.

– Halusin vain sanoa, että olen saanut runsaasti rakkautta ja tukea viesteissä. Kiitos, se merkitsee todella paljon. Käsittelen asioita tällä hetkellä. Palaan pian, hän kirjoitti kuvaan, mikä on otettu perheen Althrop-tilalla.

Pariskunnalla on yksi yhteinen tytär, lady Charlotte Diana Spencer, joka on syntynyt ja kasvanut Althorpissa. Karen on myös kahden muun lapsen äiti aiemmasta avioliitostaan Mark Gordonin kanssa.

Dianan veli Charles Spencer ja kanadalainen hyväntekeväisyysaktiivi, tapasivat ensimmäisen kerran sokkotreffeillä ravintolassa vuonna 2010 Yhdysvaltojen Los Angelesissa. He menivät naimisiin kesäkuussa 2011 Althorpin tilalla, jonne Diana on myös haudattu.