Frendit-tähden huumekuolema saattaa kirvoittaa monta rikossyytettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Matthew Perryn huumekuolema voi johtaa useiden ihmisten syytteeseen. Frendit-tähti löydettiin kuolleena 54-vuotiaana Los Angelesin kotinsa kylpypaljusta lokakuussa 2023. Ruumiinavaus paljasti, että hän menehtyi ketamiinin vuoksi.

Poliisilähde on nyt kertonut People-lehdelle, että useat ihmiset voitaisiin – ja hidän mukaansa myös pitäisi – nostaa syytteeseen näyttelijän kuolemasta. Perry kärsi vuosien ajan alkoholi- ja huumeriippuvuudesta. Hän joutui useasti kuoleman partaalle ennen kuin vihdoin hakeutui vieroitushoitoon.

– Tutkinta Matthew Perryn ketamiinikuolemasta on lähestymässä loppuaan, ja poliisi uskoo, että useita ihmisiä pitäisi syyttää rikoksesta. Kuitenkin Yhdysvaltain syyttäjänvirasto tekee lopullisen päätöksen syytteiden nostamisesta, lähde kertoo People-lehdelle.

Poliisi on muun muassa yrittänyt selvittää ketamiinin alkuperää. Liittovaltion agentit ovat olleet tutkimassa sitä, kuka lääkkeen toimitti ja missä olosuhteissa. Toistaiseksi yhtään pidätystä ei ole tehty.