Vaimolle pakatuista eväistä nettihitti – tästä mallia Suomessa?

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Annie-niminen nainen työskentelee opettajana ja on naimisissa. Hän on jakanut TikTokissa elämästään videoita, joissa ollaan nähty muun muassa naisen valtava elämäntapamuutos. Annie on pudottanut painoaan yli 90 kiloa ja muuttanut elämänsä suunnan täydellisesti.

Annien jakamat videot miehen hänelle pakkaamista lounaista ovat levinneet viraalihiteiksi saakka. Monia on huvittanut se miten paljon mies on pakannut vaimolleen töihin ruokaa ja mitä hän on ajatellut naisen haluavan syödä työpäivän aikana. Näitä lounaita on alettu kutsumaan kaaoslounaiksi.

Yhdellä videolla Annie esittelee isoa pussillista ruokaa. Hän nostaa muovipussista laatikollisen voita, ison leipäpussin, barbeque-kastiketta, pihvin, sipsejä ja kokonaisen juuston. Aluksi erillään olevat ruoat hämmentävät, mutta pian Annie jo huomaakin, että mies ajatteli naisen syövän perunalastut juustolla ja tekevän itselleen pihvileivän. Välipalaksi oli pakattu yksi mandariini.

@ahoskins917 #husband #packedlunch #lunchideas #husbandandwife #married #teacher #teachersoftiktok ♬ original sound – Annie 🍊