Hullunrohkea video: Nainen kohtasi kaksi suurta karhua kotipihallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pelästyisi suunniltaan mikäli karhu olisi omalla pihalla kun avaisi kodin ulko-oven. Susan Kehoe -nimiselle naiselle tämä on kuitenkin arkipäivää kun hänen kotinsa läheisyydessä asustelee karhuja, jotka ovat päivittäin naisen pihalla.

Susan Kehoe asuu Highland Lakesissa New Jerseyssa. Nainen pitää TikTok-sovelluksessa omaa kanavaa, jossa hän esittelee elämäänsä, johon karhut kuuluvat hyvin vahvasti. Kehoelta on kysytty miten hän voi mennä ulos kodistaan jos pihalla on karhuja. Nyt yhdellä videollaan nainen on vastannut tähän kysymykseen.

Videolla Susan Kehoe näyttää miten hän kävelee ulkona autolleen karhun ohi. Hänen pihallaan on kaksi karhua, joista toinen nukkuu. Kehoe herättää karhun omalla puheellaan, mutta karhu ei siitä juurikaan hätkähdä. Monien mielestä naisen käytös karhujen lähellä tuntuu uhkarohkealta, mutta Kehoe vakuuttaa tietävänsä mitä hän tekee.

@susankehoe1 You asked and and I delivered! How do you go outside if there are bears around? See for yourself! #foryou #fyp #bear #love #animals #viral #bear #woods #USA #sleep #wildlife #spirituality #furry #outside #walk #scare #run ♬ original sound – Susan Kehoe