Tanssii tähtien kanssa -ohjelman opettajat paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kuuluisuudet ottavat toisistaan mittaa tanssilattialla. Osallistujat opettelevat ja esittävät haastaviakin tansseja ammattilaisen tanssinopettajan kanssa. Ohjelma jatkuu tulevana syksynä.

Uudella Tanssii tähtien kanssa -kaudella nähdään jälleen 11 opettajaa tähtioppilaineen. Mukana on kolme täysin uutta opettajaa. He ovat Mikko Matikka, Liisa Setälä ja Kastanja Rauhala.

34-vuotias, Tampereelta alun perin kotoisin oleva Mikko Matikka aloitti tanssin opettamisen jo 16-vuotiaana. Hänelle on tärkeää löytää oppilaalleen paras oppimistapa. Matikka kertoo tiedotteessa tulevan tähtioppilaansa olevan kanssaan selvästi samalla aaltopituudella.

Espoolainen Liisa Setälä, 29, aloitti tanssimisen 10-vuotiaana. Urallaan huippuopettajien johdolla treenannut Setälä on voittanut useita palkintoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän kertoo lähestyvänsä oppilasta hänen vahvuuksien kautta.

Varsinais-Suomesta alkujaan kotoisin oleva 28-vuotias Kastanaja Rauha on ollut mukana TTK-parketilla jo ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vierailevana lapsiesiintyjänä. Hän pyrkii luomaan tanssiopettajana tilan, jossa jokainen uskaltaa heittäytyä tanssin pyörteisiin. Tähtioppilastaan hän kuvailee itsevarmaksi ja karismaattiseksi.

Tulevan kauden tähtioppilaat paljastetaan torstaina 8. elokuuta. Tanssii tähtien kanssa alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaina 1. syyskuuta kello 19.30.