Persaukinen Kanye West anelee taloudellista apua Kim Kardashianilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lehtitietojen mukaan räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West kerjää ex-vaimoltaan ja lastensa äidiltään Kim Kardashianilta rahaa talouskriisin keskellä. Rahaongelmista on ollut osviittaa jo pidempään ja mies lensi äskettäin tavallisella reittikoneella vaimonsa Bianca Censorin kanssa. Hän matkustaa yleensä yksityiskoneilla.

Rahattomuudesta kärsivä räppäri on tiettävästi ollut yhteydessä ex-vaimoonsa Kim Kardashianiin saadakseen apua. Hittitekijän tulot ovat romahtaneet sen jälkeen, kun Adidas lopetti hänen kanssaan yhteistyön.

– Kanye on kuluttanut säästöjään hälyttävää vauhtia, ja sillä on alkanut olla todella todellinen vaikutus hänen pankkitilinsä saldoihin, lähde kertoi In Touchille.

Aiemmin miljardöörin asemasta nauttinut Kanye West joutuu nyt tekemään edullisempia valintoja elämässään. Kyseessä on valtava isku räppärin egolle. Kim Kardashianilla on päinvastainen tilanne ja hänen varallisuutensa on nousujohteinen. Kanye kamppailee etenkin kalliiden elatusmaksujen kanssa ja pyytää exältään apua, mutta tiedossa ei ole miten lasten äiti on suhtautunut yhteydenottoon.

– Kim on ollut erittäin fiksu rahansa kanssa ja liiketoiminta kukoistaa, joten hän pystyy hemmottelemaan lapsia tavalla, miten Kanye ei voi.