Billy Ray Cyrusin eroskandaali paisuu – exä kertoo ankarista säännöistä kotona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko ja laulaja Miley Cyrusin isä, Billy Ray Cyrus, on keskellä valtavaa eroskandaalia. Ensin mies syytti vaimoaan Firerosea varojen varastamisesta, sitten nainen syytti miestään pahoinpitelystä. Nyt Firerose syyttää Cyrusin pakottaneen hänen elämään erittäin tiukkojen sääntöjen mukaan.

Billy Ray Cyrus haki eroa australalialaismuusikosta seitsemän kuukauden pituisen avioliiton jälkeen. Eron syynä olivat sovittamattomat erimielisyydet. Firerose on nyt kertonut Page Sixille, että Billy Ray huusi hänelle jatkuvasti ja sai naisen tuntemaan itsensä vangiksi heidän syrjäisellä maatilallaan aivan Nashvillen ulkopuolella.

– Billyllä oli erittäin tiukat säännöt. Minulla ei ollut autoa. Sain käydä vain paikallisen kiropraktikon luona ja kerran kuukaudessa laitattaa kynteni kuntoon. Se oli systemaattista eristämistä, enkä löytänyt rohkeutta lähteä, Firerose kertoo.

– Jos minun piti lähettää tekstiviesti, minun piti lukea se hänelle ääneen lähetysluvan saamiseksi. Sama koski sähköposteja.

Firerosen mukaan hänen stressinsä muuttui niin pahaksi, että hän pyörtyi kaksi päivää ennen häitään viime lokakuussa ja hänet vietiin sairaalaan. Billy Ray on väittänyt päinvastaista. Miehen mukaan Firerose on ainoastaan käyttänyt häntä hyväkseen.