Sirpa Selänne tylyttää Elokapinaa: ”Jotain pahasti pieleen kasvatuksessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekkolegenda Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne on puhunut suunsa puhtaaksi Helsingissä liikennettä viime päivinä häiriköineestä ja poliisia vastustaneesta Elokapinasta. Selänne puki sanoiksi monien suomalaisten näkemykset ryhmästä, joka rikkoo toistuvasti lakia istuskelemalla autoteillä ja jättämällä noudattamatta viranomaisten määräyksiä.

Selänteellä oli Helsingissä vieraita Yhdysvalloista, ja vierailuun liittyen Sirpa kehui miten turvallista ja siistiä Helsingissä on. Samalla hän kommentoi myös käytöstapoja ja lainkuuliaista toimintaa varsin osuvaan sävyyn. Kirjoitus on saanut Instagramissa aikaan vilkkaan keskustelun.

– Mun mielestä meidän vanhempien pitäisi kertoa nuorille aikuisille että ei ole oikein rikkoa yleisiä järjestys sääntöjä ja vastustaa virkavaltaa joidenkin aatteiden takia. Siihen pitää löytää muita keinoja!!!! Itse vanhempana en hyväksyisi omien lasteni makaavan ajotiellä keltaiset liivit päällä ja ajattelevan että se on ok, Sirpa Selänne kirjoittaa.

– Miten ihmeessä se voi olla kenenkään mielestä oikein ja sallittua? Millainen vanhempi hyväksyy tälläisen käytöksen omilta lapsiltaan? Uutisia lukemalla jotain on mennyt pahasti pieleen joidenkin kohdalla omien lasten kasvatuksessa, Selänne jatkaa.